Radončić: Bakir je kreten, Debevec kriminalac, Konaković kriv za stagnaciju Sarajeva, Uk dijete, Seka gotova

Radončić: Bakir je kreten, Debevec kriminalac, Konaković kriv za stagnaciju Sarajeva, Uk dijete, Seka gotova


Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a BiH večeras je gostovao kod Senada Hadžifejzovića na Face TV.

Komentarisao je brojne teme, govorio o hapšenjima, politikama, medijskoj izolaciji…

Radončić je rekao kako je suspendirani predsjednik Suda BiH Ranko Debevec kriminalac koji krije šifre i sakriva mobitel u gaće.

“Vjerujem u sposobnost agencija i ta šifra će se otvoriti i zatresti državu”, rekao je Radončić.

Za Osmana Mehmedagića kaže da se trenutno nalazi tamo gdje mu je mjesto (u zatvoru), da je Bakir Izetbegović izbačen iz Predsjedništva BiH i da je za njega kompliment “politički kreten”, da je Seka (Sebija Izetbegović) gotova jer je ostala bez doktorata i funkcije.

Kaže da mu je devastirani bračni par Izetbegović režirao hapšenje i da mu je najteže bilo u pritvoru kada je predsjednica Suda BiH Meddžida Kreso naredila stavljanje lisica.

Radončić kaže da postoji državna mafija i da će je otkriti Sky.

“Već sam govorio o postojanju državne mafije. Tada su mi montirali optužnicu na Kosovu i Sarajevu. Prošao sam pakao zbog SDA… Sky je otvoren pet posto i tek će se otvoriti. Sky nije bh. proizvod, radi se o akciji u kojoj je učestvovalo 50 nacionalnih policija i obavještajnih službi i niko vas ne može ubaciti, ali ne može ni izbaciti”, poručio je Radončić.

Kaže da mu je plan bio smijeniti SDA i da je u tome uspio, te je mišljenja kako je SDA radikalna stranka, a da Bakir Izetbegović želi muslimansku državicu, a ne građansku BiH.

Poručio je i kako bi mogao biti Bakirov kraj ako otvore telefon Ranka Debeveca.

Elmedina Konakovića je pohvalio kako radi kao ministar vanjskih poslova, ali i rekao kako Sarajevo stagnira od njegove vladavine. Kaže da je Nihad Uk dijete koje treba smijeniti.

“Ja ću uvijek javno reći za Sarajevo, stagnacija je u razvoju, nemate dvije longitudinale, nemate pet transferzala, nemate ozbiljnih investicija. Nije kriva SDA nego gospodin Konaković jer je on bio premijer ispred SDA, a nakon toga raznih koalicija, najviše je proveo u kantonu i ništa nije uradio. Imate premijera Uka koji je jedno dijete čiji bužet izgleda kao prepisan srednjoškolski rad”, rekao je Radončić.

Pogledajte čitav intervju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija