Hadžifejzović: Pogledajte gdje se nalaze kineski respiratori, roboti-ubice

Hadžifejzović: Pogledajte gdje se nalaze kineski respiratori, roboti-ubice


Afera “Respiratori” – počela u medijima koji su otkrili aferu. Suđenje počelo nakon pisma anesteziologa! Presudu donio Sud na osnovu dokaza Tužilaštva!
FACE ušao u KCUS i otkrio gdje su “malina” respiratori! Šokirat ćete se i prestraviti!

Hadžifejzović: “Optužnica protiv trojke F – Fadil, Fikret, Fahrudin – podignuta je tek nakon što su se oglasili anesteziolozi iz Kliničkog centra koji su dali otkaz sa objašnjenjem da neće da rade s tim i takvim respiratorima!

Svaki pokušaj, već godinama, da jedan od trinaest anesteziologa dođe u ovaj studio, ili drugi, nije uspio. Razlog? Zna se da dolazi istraga, možda suđenje ‘Respiratori 2’ i savjet advokata je – ‘ne u medije’.

Ipak su neki od njih, po sopstvenom priznanju u tom pismu, radili u Kliničkom centru, a koliko ko od njih je bio uključen u priključivanja na respiratore… e, to je opasno govoriti u medijima.

Možda i nije, ali advokati im ne daju. Gdje su respiratori iz Kliničkog centra? Oni su ispod Kliničkog centra. Ekipi FACE-a su otvorena vrata podruma, skladišta gdje su ostavljeni kineski respiratori. Ne želimo da vam sugerišemo dojam, ali naš prvi je bio – strava!”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija