Teški sukob komšija završio pokušajem likvidacije: Otac i sin hospitalizovani s teškim povredama

Teški sukob komšija završio pokušajem likvidacije: Otac i sin hospitalizovani s teškim povredama


Nasilni sukoba između četvorice muškaraca, koji su, prema saopštenju policije, završio ozbiljnim povredama. Oštar sukob, koji je eskalirao između komšija, rezultirao je hospitalizacijom dvojice muškaraca, dok je treći trenutno pod istragom.

Jedan od učesnika sukoba pretrpio je povredu oštrim predmetom i hitno je prevezen u bolnicu, dok je drugi muškarac zadobio tešku tjelesnu povredu glave, prema informacijama iz policije.

Prema izvještaju “Dalmatinskog portala”, sukob su inicirali otac i sin s obje strane sukoba.

Najstariji učesnik, 54-godišnji muškarac, pretrpeo je više uboda u grudi, što je rezultiralo i prelomom rebara. Hitno je prebačen u KBC Split, gdje se trenutno nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja, ali je njegovo stanje stabilno.

Njegov 22-godišnji sin takođe je završio u splitskoj bolnici zbog loma donje vilice i bit će podvrgnut operativnom zahvatu.

Policija je brzo reagovala i uhapsila 28-godišnjaka, koji se sada nalazi pod kriminalističkim istraživanjem.

Preliminarno, slučaj se tretira kao pokušaj ubistva i nanošenje teških tjelesnih povreda. Detaljna istraga je u toku kako bi se utvrdili svi faktori i okolnosti ovog ozbiljnog incidenta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija