Bivši gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić najavio povratak u politiku!

Bivši gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić najavio povratak u politiku!


Bivši gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić dao je intervju za Nezavisne novine u kojem je nagovijestio mogući povratak u politiku, iako mu politička aktivnost trenutno nije nedostajala.

“Politika mi ne nedostaje, ali se vjerovatno vraćam. Idem dalje svojim putem. Vi ste ‘Nezavisne novine’ i nije slučajno da baš vama dajem ovaj intervju. I ja dalje mogu ići samo kao nezavisan ili samostalan, sa drugim ljudima koji su isto nezavisni, slobodno misleći i samostalno i van okvira bilo kojih političkih partija. Puno ljudi me je na zboru prije dva dana u Verićima pitalo može li se ovo promijeniti. Možemo stajati sa strane, gledati, ili se zabavljati, ili biti zabrinuti, kako ko, a možemo pokušati mijenjati stvari”, izjavio je Radojičić.

Na pitanje da li će se kandidovati na izborima, Radojičić odgovara: “Pred nama je razvojni put nečega novog.”

Radojičić je istaknuo svoj angažman u privatnom sektoru i naglasio da politika ima ograničeno razumijevanje biznisa te da je neophodno postaviti prioritete i strategiju.

“Biznis je direktno ili indirektno vezan za politiku, bilo tako što sklapa poslove sa politikom i javnim sektorom ili što se mora uklapati u neki okvir.” rekao je Radojičić.

Ovdje ne vidim nikakvu strategiju, ne vidim nikakvu viziju i ovo je najslabija SNSD-ova vlada i ne primijeti se energija”, dodao je Radojičić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija