Profesionalni vozač daje svoj kamion i čamac za spašavanje pripadnika OS BIH

Profesionalni vozač daje svoj kamion i čamac za spašavanje pripadnika OS BIH


Povodom nestanka pripadnika Oružanih snaga BiH Draga Tanaskovića iz Čajniča 26.03.2024. godine u Foči za kojim se i dalje traga, a primjetivši nekoliko oglasa da je Civilnoj zaštiti Čajniče potreban čamac radi pretrage rijeke Drine tim povodom firma Efa Compani d.o.o. Goražde daje na besplatno korištenje rafting čamac do pronalaska Draga Tanaskovića.

Kontakt telefon za preuzimanje čamca
061 609 048 Adnan Efendić – Efa.

Ovim povodom pozivam i ostale privrednike i pojedince koji imaju svoje čamce da iste stave na raspolaganje Civilnoj zaštiti Opštine Čajniče i Foča a sve u cilju bržeg pronalaska nestalog Draga Tanaskovića iz Čajniča.

POGLEDAJ GALERIJU

Policijski službenici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za Tanasković Dragom (rođen 1994. godine) iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče 28. marta 2024. godine u 8.00 časova, saopšteno je iz ove uprave.

Nestalo lice je posljednji put viđeno uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji ‘Јužni most slobode’ na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26. marta. 2024. godine oko 21.10 časova”, ističe se u saopštenju.

Navodi se da je osoba srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju i srcolikog oblika lica.

“Na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike”, navodi se u saopštenju.

Policijska uprava Foča uputila je apel svim građanima ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona “122”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija