Ne voza se samo Ramo Isak helikopterom, to je uradila i predsjednica Kosova

Ne voza se samo Ramo Isak helikopterom, to je uradila i predsjednica Kosova


U posljednje vrijeme, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Ramo Isak izazvao je pažnju javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežama, gdje se više puta snimao tokom vožnje helikopterom, dijeleći te trenutke sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Također inspirirana letenjem, predsjednica Kosova Vjosa Osmani otišla je korak dalje, okušavajući se u pilotiranju helikopterom tokom svoje posjete SAD-u, što je također dokumentirala na društvenim mrežama.

Predsjednica Kosova, Vjosa Osmani, tokom svoje posjete Sjedinjenim Američkim Državama, odlučila je okušati se u pilotiranju helikopterom, što je podijelila s oduševljenjem na društvenim mrežama.

Osmani je svoju prvu lekciju pilotiranja započela uz Joea Decapitea, iskusnog pilota kompanije Bell helicopter, koji je prije petnaest godina služio na Kosovu.

Za ovu priliku, predsjednica Kosova odabrala je Teksas, gdje se nalazi sjedište kompanije Bell, poznate po svojim inovacijama u dizajnu i proizvodnji helikoptera.

Na društvenoj mreži X, Osmani je podijelila kratki video svoje obuke, ističući kako uživa u novom iskustvu.

“Uživala sam u svojoj prvoj lekciji pilotiranja helikopterom s pilotom Joeom Decapiteom,” napisala je Osmani, dodajući, “Čast mi je učiti od najboljih u jednoj od vodećih svjetskih kompanija u ovoj branši.”

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija