Mujaga Čičkušić radio kao medicinar u Njemačkoj, u Tuzlu je stigao prije nekoliko dana

Mujaga Čičkušić radio kao medicinar u Njemačkoj, u Tuzlu je stigao prije nekoliko dana


Grad Tuzla je zavijen u crno nakon strašne tragedije koja je potresla cijelu zajednicu. U porodičnoj kući u naselju Stupine C1 C2, otac Mujaga je usmrtio svoje dvoje djece, suprugu i na kraju sebi oduzeo život.

Prema izjavama komšija, porodica je do sada bila poznata kao mirna i povučena, te ništa nije ukazivalo na to da bi moglo doći do ovakvog stravičnog čina. Policija je sinoć, nakon dojave zabrinutih rođaka koji nisu mogli stupiti u kontakt sa porodicom, ušla u kuću i zatekla prizor koji je šokirao i iskusne istražitelje piše Crna-Hronika.

Mujaga Čičkušić je radio u Njemačkoj kao medicinski tehničar a u Tuzlu je stigao prije nekoliko dana prije tragedije.

“Tijela tri osobe su pronađene u zajedničkom stanu, a muškarac se bacio sa susjedne zgrade. Bit će izdate naredbe za obdukciju sva četiri tijela kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. –  rekao je Arnautović.

Mujaga Čičkušić sjekirom ubio suprugu (34) i djecu (2 i 9)?

Motiv ovog strašnog zločina još uvijek nije poznat a portal Crna-Hronika saznaje da je njegova kćerka prije par dana proslavila svoj 2 rođendan a proslavu je Mujaga sam snimao i video podigao na društvene mreže.

Niko nije ni slutio da će doći do ovakve tragedije.

Stručnjaci za mentalno zdravlje napominju koliko je važno prepoznati znakove psiholoških problema i pravovremeno potražiti pomoć. Psiholozi i socijalni radnici bit će dostupni građanima koji trebaju podršku u prevladavanju šoka i tuge zbog ovog tragičnog događaja.

Poznato ko je muškarac koji je digao ruku na svoju djecu i suprugu, a onda i sebi presudio: U pitanju je Mujaga Čičkušić

 

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija