Supruga Osmana Mehmedagića demantovala tvrdnje o srčanom udaru

Supruga Osmana Mehmedagića demantovala tvrdnje o srčanom udaru


Amela Šehović Mehmedagić, supruga bivšeg direktora Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) Osmana Mehmedagića, oglasila se na društvenim mrežama nakon što su se pojavile vijesti o navodnom srčanom udaru njenog supruga.

“Zbog mnogobrojnih poziva i poruka koje mi upućujete, vođeni vijestima sa tzv. portala, da je Osman doživio težak srčani udar, imam potrebu da obavijestim dobronamjerne ljude da je to još jedna u nizu laži koje se iznose na račun mog supruga,” napisala je Amela Šehović Mehmedagić.

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, reporter Slobodan Vasković je jutros objavio kako je Mehmedagić sinoć imao težak srčani udar te da je pronađen u besvjesnom stanju od strane bliskog člana porodice.

Prema toj verziji događaja, Mehmedagić je navodno operisan u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) i nalazi se u kritičnom stanju.

Međutim, Amela Šehović Mehmedagić je demantirala ove tvrdnje.

Kako se doznaje, Mehmedagić nije imao srčani udar niti operaciju, već je podvrgnut ranije zakazanom zahvatu.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o angioplastičkom zahvatu, tokom kojeg su mu ugrađena dva stenta kako bi se liječila začepljenja ili suženja srčanih arterija. Nakon intervencije, Mehmedagić je pušten kući.

Ovaj demanti supruge Osmana Mehmedagića dolazi kao odgovor na širenje netačnih informacija koje su izazvale zabrinutost među njegovim prijateljima i javnosti.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija