Foto: Crna-Hronika
Faćo na TikToku objavio mjesto gdje pije kafu: Napadači čekali trenutak kada će doći u grad

Faćo na TikToku objavio mjesto gdje pije kafu: Napadači čekali trenutak kada će doći u grad


Sinoć u centru Sarajeva, ispred hotela Evropa, ranjen Amir Pašić Faćo. Na Faću je ispaljeno najmanje šest metaka. Pogođen je u nogu, ruku, a ima povrede i na glavi.

Kako saznaje Crna Hronika, Faćo nije životno ugrožen a noć je proveo na KCUS-u. Kako se vidi na snimcima, Faćo je, nakon što je ranjen, na nogama otišao do vozila Hitne pomoći, a onda je prebačen na KCUS.

Pripadnici sarajevske policije su eksprezno uhapsili dvije osobe, Suada Jasiku i Mustafu Mesihovića.

Kako saznaje Crna Hronika od izvora bliskog policiji, riječ je o opasnim momcima koji su od ranije poznati sarajevskoj policiji po raznim krivičnim djelima. Nezvanično, povezuju se sa ljudima bliskim narkoklanu “Tito i Dino”.

Faćo je poznat po video klipovima na TikToku a upravo na ovoj društvenoj mreži objavio je fotografiju lokacije na kojoj pije kafu kada dođe na Baščaršiju. Napadači su čekali njegov dolazak u grad i to iskoristili za pokušaj likvidacije.

Amir Pašić Faćo je ovu fotografiju objavio prije 10 dana. Kako nezvanično saznajemo na jednom od svojih video klipova Faćo je najavio da se nešto ovakvo može desiti.

Portal Crna-Hronika sinoć prva objavila fotografije iz Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu gdje leži Amir Pašić Faćo.

Treba napomenuti da je ovo treći pokušaj likvidacije koji je preživio Amir Pašić Faćo.

Foto: Crna-Hronika

U trenutku napada Faćo je čekao prijatelja na kafi, a napadači su mu prišli s leđa. Odmah nakon pokušaja likvidacije, Faćo je kontaktirao osobu na whatsapp i snimio sljedeći video.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija