Andrej Plenković u posjeti Bosni i Hercegovini: Svečano obilježavanje 34 godine Gradskog odbora HDZ-a Mostar

Andrej Plenković u posjeti Bosni i Hercegovini: Svečano obilježavanje 34 godine Gradskog odbora HDZ-a Mostar


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i vođa HDZ-a, Andrej Plenković, planira posjetiti Bosnu i Hercegovinu u sklopu svečanog obilježavanja 34. godišnjice djelovanja Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Očekuje se da će Plenković boraviti u Mostaru u ponedjeljak kako bi sudjelovao u svečanoj akademiji koja će se održati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u 19 sati.

Ovaj događaj označava važan trenutak u povijesti HDZ-a u BiH, a prisustvo Plenkovića dodatno naglašava važnost suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Prije početka svečanosti, u 18:40 sati, očekuje se da će Andrej Plenković i predsjednik HDZ-a BiH, Dragan Čović, dati izjavu za medije.

Tu će vjerojatno iznijeti svoje stavove o trenutnim političkim i društvenim pitanjima u regiji.

Plenkovićev dolazak u Mostar simbolizira nastojanja za jačanje političkih veza i suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a također potvrđuje važnost HDZ-a kao političke snage koja aktivno sudjeluje u političkom životu entiteta.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija