Foto: Radio Ljubuški
Belgijski turisti zahvalni na pomoći u Ljubuškom: Planiramo se vratiti zbog divnih ljudi

Belgijski turisti zahvalni na pomoći u Ljubuškom: Planiramo se vratiti zbog divnih ljudi


Belgijski turisti Rose de Maeyer i Walter Van Der Heuvel izrazili su veliku zahvalnost lokalnoj zajednici u Ljubuškom za pomoć koju su dobili nakon krađe njihovog kampera na Kravici.

Prije povratka kući, Rose i Walter su se obratili Gradu Ljubuškom, pripadnicima policije, JP Parkovima, Turističkoj zajednici, te svim ljudima koji su im pružili podršku.

“Kao turisti u stranoj zemlji, suočeni s krađom kampera, bili smo u teškoj situaciji, ali nam je vaša pomoć bila neizmjerno važna,” naveli su belgijski turisti.

Policija je brzo otkrila ukradeni kamper na području Tuzle i vratila ga vlasnicima. U međuvremenu, domaćini u Ljubuškom pružili su im svu potrebnu pomoć kako bi lakše prebrodili problem.

“Bili smo ugodno iznenađeni brzom reakcijom policije i grada koji nam je osigurao besplatan smještaj, jer smo doslovno ostali na cesti bez ičega. Zajednica nas je odvela da kupimo odjeću, vozili su nas gdje je trebalo, i svi su nas pitali je li nam nešto potrebno,” rekli su Rose i Walter.

Zahvaljujući toploj i susretljivoj zajednici, belgijski turisti su, unatoč neugodnoj situaciji, doživjeli lijepo iskustvo u Ljubuškom.

“Planiramo doći ovdje na odmor ponovno sljedeće godine, jer uz lijepu prirodu imate i divne ljude,” kazali su Rose de Maeyer i Walter Van Der Heuvel za Radio Ljubuški prije sretnog povratka u Belgiju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija