SNSD oštro osudio paljenje skupocjenog vozila njihovog funkcionera

SNSD oštro osudio paljenje skupocjenog vozila njihovog funkcionera


Pripadnici PU Istočno Sarajevo uhapsili su jednu osobu koju sumnjiče da je zapalio dvije Škode na Palama.

Motiv paljevine još uvijek je predmet dalje istrage.

Jedno od oštećenih vozila vlasništvo je Đorđa Jugovića, sina načelnika Pala Boška Jugovića (SNSD), dok je drugo vozilo u vlasništvu Ognjena Vukadina, kuma narodnog poslanika Ace Stanišića.

Nakon paljevine su se oglasili i iz SNSD-a. Oni su osudili vandalski čin paljenja automobila.

“Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Pale najoštrije osuđuje vandalski čin paljenja dva automobila, od kojih je jedan u vlasništvu sina načelnika ove opštine i traži od nadležnih organa da što prije otkriju počinioce i privedu ih pravdi da se ovakvi incidenti više ne bi ponovili.

Kao stranka sa najvećim brojem odbornika u Skupštini opštine Pale, pozvali su predsjednika parlamenta da što prije zakaže vanrednu sjednicu u vezi sa bezbjednosnom situacijom u opštini.

Ističu da ovaj sramotni akt nasilja i destrukcije predstavlja ozbiljan napad na bezbjednost i imovinu naših građana, kao i na stabilnost i mir u našoj zajednici.

“Izražavamo duboko žaljenje zbog ovog događaja i naglašavamo da su ovakvi postupci apsolutno neprihvatljivi u svakom demokratskom društvu. Tražimo od nadležnih organa da što prije sprovedu temeljnu istragu, otkriju počinioce i privedu ih pravdi, kako bi se obezbijedilo da se ovakvi incidenti više nikada ne ponove”, naveli su iz Opštinskog odbora SNSD-a.

Apeluju da građani Pala ostanu mirni i da ne dozvole da ih ovakvi incidenti zastraše.

“Još jednom, izražavamo punu podršku porodici načelnika opštine Pale i svim pogođenim građanima, uz nadu da će pravda biti brzo i efikasno zadovoljena”, navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Pale nastaviće da radi na jačanju bezbjednosti i zaštiti svih naših sugrađana.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija