Doboj: Bolnica plaća 30.000 KM za virtuelnu šetnju kroz objekat

Doboj: Bolnica plaća 30.000 KM za virtuelnu šetnju kroz objekat


Dobojska bolnica, koja se nedavno našla među najvećim poreskim dužnicima u RS, odlučila je izdvojiti oko 30.000 KM za projekat “virtuelne šetnje” kroz svoje prostorije.

Javnom nabavkom raspisana je usluga “digitalizacije prostora – virtuelna šetnja kroz novi objekat JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj”, za koju će biti izdvojeno 29.000 KM bez PDV-a.

Iako je dobojska bolnica ranije bila među poreskim dužnicima, nedavno je sa spiska poreskih dužnika izbrisana, a kao razlog navedena je odgoda plaćanja poreskog duga na period od godinu dana, što je odobreno u skladu sa zaključkom Vlade Republike Srpske.

Novi objekat bolnice, čija se otvaranja očekuje ove godine, gradi kineska kompanija China Sinopharm International Corporation i Shan Xi Construction Investment Group Co.Ltd/ uz investiciju procijenjenu na 106 miliona KM, javlja Mondo.

Ovim projektom, bolnica se pridružuje digitalnom trendu unapređenja zdravstvenih usluga i omogućava pacijentima i posetiocima virtualno istraživanje njihovih prostorija.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija