Dodik: Pitajte nas šta ima u Srpskoj, kakva Bosna

Dodik: Pitajte nas šta ima u Srpskoj, kakva Bosna


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ističe  blisku saradnju između Srbije i Republike Srpske. Tokom svečanog koktela na kraju Prvog svesprskog sabora “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska”, Dodik je naglasio odlučnost u odbrani identiteta.

Govoreći o bliskim odnosima između Srbije i entiteta Republike Srpske, Dodik je istakao suštinsko razumijevanje i podršku koju su ove dvije države pružile jedna drugoj, posebno ističući ulogu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik izjavio je večeras na Trgu Republike u Beogradu da je RS privržena Dejtonskom sporazumu, ali da je moguće da će “uskoro morati da zatraži podršku Srbije za rješenje svog statusa”.

“Nemoguće je da živimo sa onima koji su tako mučki i pokvareno, lažno i tajno pokušali da nam nametnu genocidnost kao trajno obilježje ovog naroda, koji to nije”, rekao je Dodik okupljenima na Trgu republike u okviru Svesrpskog sabora.

U svom obraćanju Milorad Dodik je otkrio šta odgovori kad ga u Srbiji pitaju šta ima u Bosni. “Nemojte nas to pitati. Pitajte nas šta ima u Srpskoj, kakva Bosna”, poručio je prvi čovjek bh. entiteta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija