Poznati detalji stravične nesreće i identitet poginule žene

Poznati detalji stravične nesreće i identitet poginule žene


Anka Opačić (66) iz Banjaluke poginula je, dok je Nataša Đurić (30) iz Laktaša povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Hrvaćanima kod Prnjavora.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka navode da se nesreća dogodila oko 7.50 časova na magistralnom putu Banjaluka – Prnjavor.

”U nezgodi su učestvovali automobil ”opel korsa” kojim je upravljala Anka Opačić i automobil ”reno klio” kojim je upravljala Nataša Đurić.

Prilikom saobraćajne nezgode poginula je Anka Opačić, dok je Nataša Đurić povrijeđena i zbrinuta je u UKC Republike Srpske”, saopštilo je OJT Banjaluka.

Dodaju da su uviđaj na mjestu nezgode izvršili dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dijana Kukobat i policijski službenici PS Prnjavor.

”Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a biće naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, dodaju u tužilaštvu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija