Šejla Zonić najavila koncert u Sanskom Mostu, dolazi li joj i mentorica?

Šejla Zonić najavila koncert u Sanskom Mostu, dolazi li joj i mentorica?


Ovogodišnja pobjednica srpskog muzičkog showa “Zvezde Granda” Šejla Zonić najavila je da će pobjednički koncert održati u Sanskom Mostu.

Ta vijest dolazi nakon što je Šejlin suprug Armin Zonić optužio vlasti u Tuzli da ne žele organizovati njen pobjednički koncert.

Zanimljivo, sinoć je Šejla gostovala na “Srpskom Telegrafu”, gdje je rekla da njoj i njenoj mentorici (Svetlani Ceci Ražnatović) neko pravi smicalice, te da “ne živi u tom filmu”.

Danas je srpski Kurir objavio da kako zbog Šejle Zonić ni Sarajevo ni Tuzla ne žele ni da čuju za Svetlanu Cecu Ražnatović i da je Ceca “ni kriva ni dužna našla na udaru bosanskih medija”.

Srpski mediji: Zbog Šejle Zonić Cecu neće da čuju ni u Sarajevu ni u Tuzli

Šejla je na Facebook objavi napisala kako će joj na koncertu gost biti, takođe pobjednik Zvezdi Granda, Mirza Selimović.

Šejla još uvijek nije ni potvrdila ni demantovala da li njena mentorica dolazi na koncert.

Zanimljivo, ni općinski načelnik Faris Hasanbegović (SDA) se još uvijek nije oglašavao i nije jasno da li je upravo on finansirao koncert koji će se održati na gradskom stadionu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija