U Kiseljaku kreće gradnja tematskog parka o mineralnoj vodi

U Kiseljaku kreće gradnja tematskog parka o mineralnoj vodi


Načelnik općine Kiseljak, Mladen Mišurić Ramljak, najavio je ambiciozan projekt izgradnje tematskog parka posvećenog mineralnoj vodi na poznatom izvorištu Kiseljačić. Ovaj park će biti obogaćen raznovrsnim sadržajima kako bi privukao posjetitelje i oživio turizam u tom području.

Glavne komponente tematskog parka u Kiseljaku uključit će kvalitetnu rasvjeta koja će osigurat sigurnost i omogućiti posjet parku i u večernjim satima.

Posjetitelji će imati priliku naučiti više o sastavu mineralne vode, njenim ljekovitim svojstvima te načinima korištenja u medicinske svrhe.

Park će sadržavati edukativne panele, interaktivne instalacije ili audio-vizualne prezentacije koje će posjetiteljima pružiti dublji uvid u historiju, značaj i zdravstvene koristi mineralne vode iz Kiseljaka.

Osim šetnji, park će možda uključivati i druge rekreacijske sadržaje poput sportskih terena ili prostora za piknik.

Načelnik Mišurić Ramljak ističe da je mineralna voda iz Kiseljaka poznata po svojim blagotvornim učincima za bolesti metabolizma i gastroenterologije te da je cilj ovog projekta vratiti Kiseljaku stari sjaj kao turističke destinacije.

Ovaj tematski park će, osim što će pružiti prostor za opuštanje i rekreaciju, biti važan faktor u revitalizaciji turističke ponude tog područja.

Projekt izgradnje tematskog parka posvećenog mineralnoj vodi na izvorištu Kiseljačić jasno pokazuje opredjeljenje općine Kiseljak za razvoj turizma i očuvanje prirodnih resursa, te se s nestrpljenjem očekuje njegova realizacija koja će, nadamo se, unaprijediti privredne i turističke potencijale ovog kraja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija