Vatrogascima smetaju parking papci: Moraju im uklanjati vozila kako bi došli na intervenciju

Vatrogascima smetaju parking papci: Moraju im uklanjati vozila kako bi došli na intervenciju


Vatrogasne postrojbe diljem zemlje suočavaju se s ozbiljnim problemom tijekom svojih intervencija – nepropisno parkirana vozila koja ometaju njihov rad i ugrožavaju sigurnost građana.

Sve češće se događa da vatrogasna vozila ne mogu pravovremeno doći do mjesta nesreće zbog blokiranih prometnica i ulaza u stambene zgrade piše Crna-Hronika

Vatrogasci su često prisiljeni uklanjati vozila koja blokiraju prolaz, što dodatno produžuje vrijeme intervencije.

“Često nam nepropisno parkirana vozila predstavljaju problem zbog prolaska do mjesta intervencije pa su naši vatrogasci primorani takva vozila pomjeriti kako bi što prije stigli na intervenciju.

Možete vidjeti praktičnu primjenu nove opreme za pomjeranje vozila koje koristimo u nužnim situacijama kada je to potrebno. Iako se radnje pomjeranja odvijaju jako brzo, tih par minuta nekome znače život.

Apelujemo na građane da povedu računa o svojim vozilima jer svojim nesmotrenim ponašanjem dovode u pitanje nečiju imovinu i ljudske živote. – izjavili su tuzlanski vatrogasci.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija