Privremena obustava saobraćaja zbog evropskog meča FK Velež kod stadiona Grbavica

Privremena obustava saobraćaja zbog evropskog meča FK Velež kod stadiona Grbavica


MUP Kantona Sarajevo je najavio privremenu obustavu saobraćaja zbog utakmice između FK Velež i FK Inter Club D'escaldes.

Utakmica će se održati na stadionu Grbavica.

Prema rješenju MUP-a KS, promjena režima saobraćaja bit će uvedena na Bulevaru Ivice Osima, od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića, te na Topal Osman-paši, od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice s Bulevarom Ivice Osima u općini Novo Sarajevo, danas, 10. jula.

“Privremenu obustavu saobraćaja provodit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo od 16:00 sati do ponoći”, saopštili su iz MUP-a KS.

GRAS je također najavio izmjene u javnom prijevozu, posebno za trolejbuske linije koje prolaze ispred stadiona Grbavica.

“Trolejbusi će saobraćati samo na relaciji Otoka-Dobrinja, dok će ostale linije biti u prekidu tokom obustave”, naveli su iz GRAS-a.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija