Incident u Hadžićima: “Zbog parkinga i bahaćenja sa džipom došlo do naguravanja između momaka”

Incident u Hadžićima: “Zbog parkinga i bahaćenja sa džipom došlo do naguravanja između momaka”


U kasnim poslijepodnevnim satima u Hadžićima došlo je do naguravanja između lokalnih mladića i momaka iz dijaspore, a sve zbog nesuglasica oko parkiranja automobila. Incident se dogodio na glavnoj ulici Hadželi, gdje je došlo do verbalne prepirke između njih – piše Crna-Hronika.

Prema izjavama očevidaca, problem je započeo kada je grupa mladića iz dijaspore pokušala parkirati svoj automobil na cesti u kontra smjeru kako bi kupili pite u lokalnoj pekari.

Džipom koji je imao jednu registracijsku oznaku iz Amerike parkirali su u kontra smjeru i bahatili se. Došlo je do žestoke rasprave i ubrzo su počeli gurati jedni druge,” rekao je jedan svjedok koji je želio ostati anoniman.

Na sreću momci iz dijaspore pobjegli su sa mjesta događaja prije fizičkog obračuna ali i prije dolaska policijskih službenika.

Ovakvi incidenti su rijetki, ali uvijek izazivaju veliku pažnju javnosti, posebno tokom ljetne sezone kada mnogo ljudi iz dijaspore dolazi u posjetu svojim porodicama i rodnim mjestima.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija