Ovo je Albanac koji je ubio jednog policajca i ranio drugog u Srbiji

Ovo je Albanac koji je ubio jednog policajca i ranio drugog u Srbiji


Sinoć je u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane institucija Kosova na ime Hajziri Artan (33) i njemačka lična karta.

“Sinoć oko 00.55 sati u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dvije osobe.

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobjegao.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gdje je Krsmanović podlegao povredama.

Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane institucija Kosova na ime Hajziri Artan (33) i njemačka lična karta.

Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.

“Uviđaj od strane Višeg javnog tužioca iz Šapca i pripadnika policije je u toku. Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime”, rekao je Dačić.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija