Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija
Podnesena prijava protiv Sarajlije zbog obmanjivanja potrošača

Podnesena prijava protiv Sarajlije zbog obmanjivanja potrošača


Pripadnici Policijske uprave Banjaluke podnijeli su danas izvješaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv lica A.B. iz Sarajeva.

Prijava je podnesena zbog postojanja osnova da je počinila krivična djela ,”Prevara u privrednom poslovanju”, “Obmanjivanje potrošača”‘ i “Neovlašteno korištenje ličnih podataka”.

Navedeno lice sumnjiči se da je navedena krivična djela počinilo u prethodnom periodu do 29.10.2023. godine kao odgovorno lice u pravnom licu iz Sarajeva.

“On se tereti da je radi sticanja protivpravne imovinske koristi i stavljanja u promet većeg obima proizvoda, obmanjivalo potrošače o ljekovitosti i djelotvornosti proizvoda, te dozvolilo objavljivanje lažnih intervjua sa tri oštećena lica iz Banjaluke, kojom prilikom je koristivši njihov ugled, dovelo u zabludu veći broj potrošača koji su kupili proizvod koji ne odgovara stvarnom kvalitetu proivoda”, rečeno je iz MUP-a RS.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija