Roditelji pozvali policiju: Muškarac oteo djevojku i odveo u Crnu Goru

Roditelji pozvali policiju: Muškarac oteo djevojku i odveo u Crnu Goru


Policija u Budvi uhapsila je državljanina Srbije zbog sumnje da je izvršio otmicu nevjenčane supruge, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore.

Kako je navedeno, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva obaviješteni su od Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol – Europol – Sirene da je jedno lice u Pančevu prijavilo da njena kćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevjenčanim suprugom, strahuje za svoj život.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva izvršili su pretragu terena u odnosu na detalje iznijete u prijavi i locirali vozilo marke BMW, Đ.D. (32) iz Republike Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predijelu glave i tijela.

Utvrđeno je da je te povrede nanio Đ.D. dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je oštećenu, protivno njenoj volji, primjenom sile i prijetnji, iz Pančeva doveo u Crnu Goru.

Oštećena je upućena na ukazivanje ljekarske pomoći, te su od nje i Đ.D. u službenim prostorijama Odeljenja bezbjednosti Budva prikupljena obavještenja.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru se, nakon uvida u spise predmeta, izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog djela otmica. Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode, navedeno je u saopštenju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija