Svatovi koji su nosili zastave sa ljiljanima dobili kazne: Kaznu dobio i svat koji je pucao iz gasnih pištolja

Svatovi koji su nosili zastave sa ljiljanima dobili kazne: Kaznu dobio i svat koji je pucao iz gasnih pištolja


Policija u Janji je pronašla i identifikovala M.M. iz ovog mjesta koji je 29. jula, iz kolone svatova, ispalio četiri metka iz gasnog pištolja, saznaje ATV.

Udruženje veterana Garda je prije dva dana saopštilo da su svatovi, koji su prolazili Janjom iz pravca Teočaka, divljali i vrijeđali Srbe.

„Cijelim putem kroz Republiku Srpsku kolona od trideset vozila, vrijeđali su građane srpske nacionalnosti, koristili ratne zastave RBiH. Takođe, najoštrije osuđujemo pucanje iz tzv. gasnih pištolja u centru Janje što je izazvalo uznemirenost kod stanovništva“, saopšteno je iz Udruženja Garda panteri.

Zbog ovih svatova reagovao je i predsjednik RS Milorad Dodik. Kaže da ga je ova svadba isprovocirala.

“Ukoliko žele svadbu, onda je trebalo da vode računa o tome da je to veselje, a ne da je to provokacija. Osuđujem svaku vrstu nošenja bilo kakvih ratnih zastava i bilo kakve provokacije”, rekao je, između ostalog Dodik.

Milorad Dodik: “Svadba treba da bude veselje, a ne provokacija”

Iz Policijske uprave Bijeljina su za ATV rekli da su identifikovali muškarca koji je pucao iz gasnog pištolja te su mu uručili prekršajni nalog po Zakonu o oružju i municiji.

„O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se lice prekršajno sankcioniše. Licu M.M. uručen je prekršajni nalog po Zakonu o oružju i municiji“, rekli su u PU Bijeljina.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija