Foto: Crna-Hronika
Poznat datum i vrijeme dženaze policajki Almedini Imširović

Poznat datum i vrijeme dženaze policajki Almedini Imširović


Čitav sarajevski MUP, ali i bh. javnost potresla je jutrošnja vijest da je mlada policijska službenica oduzela sebi život.

Riječ je o Almedini Imširović (27), pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, koja je pored ovog zanimanja bila i uspješna rukometašica i članica ŽRK Ilidža.

Kako je objavljeno putem društvenih mreža Almedini Imširović će se klanjati dženaza u subotu, 10. augusta, poslije ikindije namaza (17:10 sati) u haremu džamije Butmir. Ukop će se obaviti na mezarju Suhodol – Butmir. Tevhid će se proučiti istog dana poslije ikindije namaza u džamiji Butmir.

Od Almedine su se oprostili otac, majka, brat, kao i mnogobrojni članovi porodice i prijatelji.

Kako nezvanično saznajemo Almedina je digla ruku na sebe zbog ljubavnih problema.

O Almedinim uspjesima naš portal je već pisao. O tome možete čitati ovdje.

Podsjećamo oba se ubila iz službenog pištolja, pucavši sebi u glavu. Prije toga je kolegama sve to najavila. Mlada policajcka je važila i za uspješnu sportistkinju. Utvrđuje se šta je bio motiv da digne ruku na sebe.

Mjesto tragedije

Ukoliko trebate psihološku pomoć i savjetovanje u funkciji je “plavi telefon”, poziv je potpuno besplatan i anoniman, a možete se javiti na broj telefona 080 05 03 05.

Besplatnu psihološku pomoć omogućava i Crveni križ FBiH svaki dan od 10:00 do 19:00 sati. Brojevi na koje možete zvati su: 060 343 0745 i 062 040 653.

 

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija