Pogledajte kako policija hapsi dilere po Mostaru

Pogledajte kako policija hapsi dilere po Mostaru


Jedna osoba uhapšena je danas u Mostaru nakon prikupljenih saznanja da se bavi prodajom opojnih droga na području grada, sapćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Kako su naveli u saopćenju, pripadnici Sektora krim-policije izveli su akciju u kojoj su uhapsili B. P. (1979), za kojeg su ranije prikupljena saznanja da se bavi prodajom droge i koji je zbog ovakvih djela i ranije kažnjavan.

Prilikom akcije, pripadnici policije zatekli su ga prodaje drogu osbi inicijala I. S. iz Mostara.

– B. P. je odbacio od sebe jednu veću kesu sa 200 grama materije koja asocira na heroin, nakon čega je uz pružanje aktivnog otpora pokušao pobjeći sa lica mjesta u čemu je spriječen od policijskih službenika te je lišen slobode – naveli su iz MUP-a HNK.

Na mjestu događaja, policija je obavila uviđaj te izuzela drogu koju je osumnjičeni odbacio od sebe, dok im je I. S. dobrovoljno predao paketić sa pet grama materija koja asocira na heroin.

Na osnovu pribavljene pismene naredbe za pretres Općinskog suda u Mostaru, policija je pretresla vozila i stan koje koristi B. P. te su pronašli i privremeno oduzeli osam manjih i jedan veći PVC paketić sa smeđom materijom koja asocira na heroin, vagu za precizno vaganje, pribor za pakovanje droge te veću količinu novca u raznim valutama i apoenima.

MUP HNK hapsi dilere po Mostaru: “Oduzeli im veliku količinu novca”

@crnahronikaofficialPogledajte kako policija hapsi dilere po Mostaru♬ original sound – crnahronikaofficial


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija