Teška nesreća na M17: Kilometarske kolone vozila

Teška nesreća na M17: Kilometarske kolone vozila


Tokom jutarnjih sati današnjeg dana dogodila se teška saobraćajna nesreća na M17 kod Žepča u mjestu Ravne u kojoj je učestvovalo više motornih vozila piše Crna-Hronika.

Kako nam javljaju čitatelji u našu Viber grupu, zbog ove nesreće formirana je velika kolona vozila u oba pravca.

Nesreća se dogodila oko 7h a policijski službenici vrše uviđaj.

Saobraćaj se odvija jednom trakom.

Trenutno nemamo informacija o povrijeđenim osobama.

Ostale informacije o saobraćaju u BiH

Jutros se na putevima Bosne i Hercegovine saobraća uglavnom suhim kolovozom, bez značajnih smetnji ili otežanog saobraćaja. Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno te da poštuju sve saobraćajne propise.

Na naplatnom mjestu Lepenica, na autoputu A-1, saobraća se usporeno, bez obustava. U ponedjeljak 26.08. od 08 sati do utorka 27.8.2024. godine do 08 sati saobraćaj će biti potpuno obustavljen na izlaznom kraku autoceste A-1 iz pravca Konjica prema naplatnom mjestu Lepenica .

Sanacioni radovi aktuelni su na magistralnim putevima: Kladanj-Vlasenica, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača i Olovo-Semizovac.

Na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona saobraćaju jednom trakom, dok je za vozila preko 30 tona saobraćaj obustavljen.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz naše zemlje na graničnim prelazima: Izačić, Velika Kladuša, Gradina, Bosanska Gradiška i Orašje. Na ostalim graničnim prelazima pojačana je frekvencija vozila ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija