Užas u Hrvatskoj: Pronađena nepokretna mrtva žena i njena povrijeđena sestra

Užas u Hrvatskoj: Pronađena nepokretna mrtva žena i njena povrijeđena sestra


U subotu naveče, istarska policija primila je dojavu o događaju u dvorišnoj kući u Medulinu. Nakon dolaska na mjesto nesreće, policijski službenici pronašli su tijelo 68-godišnje žene, dok je 66-godišnjakinja zatečena s lakšim povredama. Povrede 66-godišnjakinje, kako se čini, nisu povezane s kaznenim djelom.

Prema informacijama, dojavu o ovom incidentu primili su oko 23:00 sata. Na licu mjesta su odmah došli policijski službenici koji su utvrdili da je 68-godišnja žena preminula.

Naredba nadležnog državnog tužioca uključivala je obdukciju tijela kako bi se utvrdio uzrok smrti, a tijelo preminule žene prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice.

66-godišnjakinja je prevezena u pulsku Opštu bolnicu zbog lakših povreda. Policija je potvrdila da njene povrede nisu rezultat kaznenog djela, ali su još uvijek u fazi ispitivanja kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Preliminarna saznanja sugeriraju da su preminula žena i povrijeđena 66-godišnjakinja sestre. Neslužbene informacije, prema izvještaju “Fenix-Magazin”, ukazuju na to da je preminula žena bila nepokretna.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija