Foto: Arhiva
Tragedija izbjegnuta u Bosanskoj Krupi: Muž izbo ženu u vrat

Tragedija izbjegnuta u Bosanskoj Krupi: Muž izbo ženu u vrat


U sred dana došlo je do šokantnog incidenta u Bosanskoj Krupi gdje je muškarac pokušao ubiti svoju suprugu ubodom nožem u vrat.

O događaju je obaviještena dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona nakon što je policijska stanica u Bosanskoj Krupi primila hitan poziv.

Iz Tužilaštva su potvrdili da je E.S., rođen 33 godine, napao svoju suprugu F.B., rođenu 28, pokušavajući je ubiti hladnim oružjem.

Nakon napada na suprugu, osumnjičeni je sebi nanio površinske povrede u predjelu stomaka.

Građani su anonimno prijavili obiteljsko nasilje, što je odmah mobiliziralo policijske snage. Tužiteljica je brzo reagirala i preuzela nadzor nad uviđajem, s ciljem brzog prikupljanja dokaza i razjašnjenja svih okolnosti koje su doveli do ovog nasilnog čina.

U trenutku napada na suprugu, u stanu se nalazilo i njihovo zajedničko dijete staro šest godina, koje je nakon događaja predato na brigu Centru za socijalni rad.

E.S. je nakon medicinske intervencije uhapšen i predan pritvorskom nadzoru, te očekuje sudske mjere od strane Kantonalnog suda u Bihaću.

Prema dostupnim informacijama, E.S. je već bio poznat pravosudnim organima zbog prethodnih krivičnih djela, uključujući nasilničko ponašanje i prijevare, iako nije bio procesuiran za nasilje u porodici.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija