Široki Brijeg: Smjene u policiji nakon brutalnog premlaćivanja mladića

Široki Brijeg: Smjene u policiji nakon brutalnog premlaćivanja mladića


Nakon incidenta u kojem su trojica mladića iz sela Uzarići brutalno premlaćeni od strane nekoliko policajaca, došlo je do smjena u Policijskoj upravi Široki Brijeg.

Ministar unutrašnjih poslova Mladen Bebek potvrdio je za portal Jabuka.tv da su smijenjeni načelnik Policijske uprave Široki Brijeg Marko Zelenika, šef kriminalističke policije Toni Ćorić i zamjenik zapovjednika Jakov Sopta.

“Smjene su rezultat niza problema koji su se pojavili u policiji u posljednje vrijeme. Pokušali smo riješiti situaciju unutar policije, no stanje se nije poboljšalo. Stoga smo odlučili poduzeti konkretne korake,” izjavio je ministar Bebek.

Podsjetimo, incident se dogodio 15. avgusta 2024. godine, kada su trojica mladića iz Uzarića prijavili da su brutalno pretučeni u prostorijama Policijske uprave Široki Brijeg. Mladići su zadobili teške tjelesne povrede i završili su na hitnoj pomoći SKB-a Mostar.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija