Opasni momak koji tuče po Mostaru ne želi odati imena pomagača

Opasni momak koji tuče po Mostaru ne želi odati imena pomagača


Načelnik Odjela kriminalističke policije PU Mostar, Dario Prusina, pojasnio je što se događalo u Bijelom Polju, ali se najprije osvrnuo na napad u Ulici Ante Starčevića koji se dogodio u nedjelju navečer.

“Prije ovog događaja, vratio bih se na događaj od 1. 9. oko 23 sata. Dvije maloljetne osobe, 2009. godište, kretale su se ulicom Ante Starčevića.

Iz smjera juga prišlo im je vozilo do tada nepoznate marke iz kojeg izlazi pet nepoznatih osoba koje odmah fizički napadaju maloljetnike. Svi napadači, njih pet, napali su dvojicu maloljetnika udarcima rukama i nogama po cijelom tijelu.

Nakon napada, ušli su u vozilo i pobjegli prema hotelu Ero, a potom u nepoznatom smjeru.

Odmah po zaprimanju prijave, policijski službenici krenuli su u identifikaciju napadača i navedenog vozila.

Došli smo do informacija o modelu, marki i broju registarskih pločica, na osnovu čega smo identificirali vlasnika kojeg smo doveli u službene prostorije.

Vlasnik vozila je A. J., rođen 2001. u Sarajevu, nastanjen u Mostaru. Priznao je počinjenje kaznenog djela, ali tijekom razgovora nije htio otkriti identitet pomagača, tako da za četiri počinitelja još uvijek tragamo.

Nadležnom tužiteljstvu podnesena je prijava za nasilničko ponašanje i lake tjelesne ozljede, a osobi je određen pritvor od mjesec dana do okončanja istrage. Predmet je još uvijek otvoren i policija radi na rasvjetljavanju kaznenog djela”, kazao je medijima Prusina.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija