U Hrvatskoj ga pretukli: Išao ih tražiti s prijateljem pa mu pretukli i prijatelja

U Hrvatskoj ga pretukli: Išao ih tražiti s prijateljem pa mu pretukli i prijatelja


Zagrebačka policija završila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela sudjelovanja u tučnjavi i nasilničkog ponašanja.

Osumnjičenici su jučer oko 6:20 u Selčinskoj ulici u Sesvetama verbalno i fizički napali 41-godišnjaka na njegovoj kućnoj adresi. Zatim su se udaljili s mjesta događaja.

41-godišnjak je potom s 45-godišnjakom krenuo vozilom u potragu za osumnjičenicima. Uočio ih je u Zagrebačkoj ulici, gdje je došlo do fizičkog sukoba između njih četvorice.

Osumnjičenici su uz uporabu alata i drvene palice fizički nasrnuli na 41-godišnjaka i 45-godišnjaka, nakon čega su se opet udaljili.

41-godišnjak i 45-godišnjak završili su u Kliničkoj bolnici Dubrava. Utvrđeno je da je 41-godišnjak teško povrijeđen, dok je 45-godišnjak prošao s lakšimpovredama.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija