Domaća firma traži 20 radnika: Mogu i nekvalifikovani

Domaća firma traži 20 radnika: Mogu i nekvalifikovani


Tuzlanski kanton poznat je po snažnoj industriji i proizvodnom sektoru, a to potvrđuje i najnoviji konkurs, gdje se traži prijem radnika na nekoliko pozicija.

U ovom kantonu, koji je tradicionalno bio industrijski centar, potražnja za radnicima različitih kvalifikacija i iskustava i dalje je velika, a ovaj konkurs nudi priliku za zapošljavanje čak i onima bez prethodnog radnog iskustva.

Tako za primjer firma Koala automotive, koja se bavi proizvodnjom, dekoracijom i montažom igračaka i dekoracija, traži 20 izvršilaca na poziciji dekorater igračaka i dekoracija. Za ovu poziciju nisu potrebne specijalne kvalifikacije, jer su otvorene i za nekvalifikovane radnike (NK) ili one sa završenom srednjom stručnom spremom (III ili IV stepen).

Posebna pogodnost ovog konkursa je prilika za zapošljavanje i nekvalifikovanih radnika, čime kompanija pruža mogućnost zapošljavanja širokom spektru kandidata.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija