Elmiru iz Bugojna lutalice uništile automobil: Policija nije izašla jer se sve desilo na privatnoj zemlji

Elmiru iz Bugojna lutalice uništile automobil: Policija nije izašla jer se sve desilo na privatnoj zemlji


Vozač putničkog automobila marke Opel iz Bugojna pretrpio je veliku štetu na svom vozilu kojeg je parkirao ispred svoje porodične kuće.

Kako nam Elmir kaže uništen mu je prednji dio automobila a kada je pozvao policijske službenike oni mu nisu htjeli izaći na lice mjesta.

“Čopor pasa lutalica pojavili su se na parkiralištu gdje sam parkirao svog Opela. Psi su počeli naglo trčati oko vozila, a jedan od njih je udario u prednji dio automobila, počeli su gristi karambolku, farobe i tablicu. Zbog ove situacije, prednji dio vozila je značajno oštećen – farovi su se slomili, branici su se raspali, a motor je pretrpio ozbiljna oštećenja.

Sve se desilo u 5;10h ujutro. Policiju sam odmah zvao na uviđaj al kako kažu, nije se to desilo na općinskoj ili državnoj zemlji kao ni na putu nego na privatnom posjetu pa su samo uzeli broj telefona kao zvat će me ako bude potrebe za izjavom. Šteta nije procijenjena nit su me zvali. Sramota. Ispade sad ja kriv jer su meni izjali auto lutalice.

Valjda se mačka sakrila u autu ili šta ja znam šta se desilo, ali grad je pun lutalica i to onih bijesnih. Općina ništa ne rješava po ovom pitanju” – tvrdi Elmir Avdić za portal Crna-Hronika.

Pogledajte slika sa mjesta događaja.

 

 

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija