Sapunica porodice Ahmedhodžić trese bh. sportsku javnost: Anel za sve krivi oca Mirsada, on optužio snahu Marijanu

Sapunica porodice Ahmedhodžić trese bh. sportsku javnost: Anel za sve krivi oca Mirsada, on optužio snahu Marijanu


Bh. sportsku javnost trese sapunica porodice Ahmedhodžić. Naime, nakon što je odbio da igra za reprezentaciju BiH i rekao kako je povrijeđen, danas je Anel Ahmedhodžić (25) rekao kako više neće igrati za Bosnu i Hercegovinu.

To mu nije oprostio otac Mirsad Ahmedhodžić, koji je u javnost iznio sav prljav veš njihove porodice.

Očigledno je da otac i sin više ne razgovaraju, otac krivi njegovu suprugu, a sin krivi oca.

“Sada o mom “ocu”; nisam želio da ovo bude javno, niti smatram da treba biti javno, ali došli smo do tačke kada se stvari više ne mogu ignorisati, no ovo je posljednji put da se na ovaj način o ovome ovako oglašavam. Jedino što kao sin bilo ko želi od svog oca je podrška i ponos. Nažalost ja sam toga dobio jako malo.

Ono što sam dobio većinu vremena bile su manipulacije, laži, prevare i skoro svakodnevno maltretiranje. To je tip muškarca koji pokazuje svoju “moć” nad ženama, ali nikada nije imao m**a da se suprotstavi drugom muškarcu. Sa majkom imam jako dobar odnos, podržavam je finansijski, tako da kada on kaže da me nije briga za roditelje je čista laž. To nije muškarac. On juri ljude do kojih mi je stalo svaki put kada se pojavi problem. Ne želim ulaziti us tvari koje su se dešavale kada sam bio mlađi, ali ako vjerujete u njegov intervju, možda biste trebali napraviti intervju i sa mojom majkom da vidite šta ona ima za reći o njemu kao osobi i kao ocu?

Ipak, ni Mirsad Ahmedhodžić nije ostao dužan, te je odgovorio na sinove prozivke na svojim društvneim mrežama.

Mirsad je objavio prvo izjavu Zvjezdana Misimovića o prvom skandalu Anela i napuštanju reprezentacije Bosne i Hercegovine, što je bilo prošle godine.

“Ja sam se čuo sa Anelom. On je rekao da su on i klub odlučili da on ne dođe. Ja sam rekao da mora doći da se pregleda jer je takva procedura. To je uradio i Barišić, sutradan je otišao. To svi rade, takva je procedura.

Onda se nikome nije javljao, ni meni, ni saigračima, ni tim menadžerima. Nije ni došao, ja mislim da to nije okej. Klub nam je poslao nakon dvije-tri molbe ljekarski nalaz gdje se vidi stara povreda.

Međutim, oni su se ogradili da oni nisu rekli da Anel ne smije doći u reprezentaciji. To je njegova lična odluka. Mislim da on mora proći disciplinsku komisiju, to je pravilo u Savezu. Igrač koji ne dođe mora automatski tamo otići”

Nakon toga objavio je i fotografije razgovora sa snahom Marijanom Ahmedhodžić.

Pisao joj je da prenese Anelu da mu odgovori šta se desilo, jer se njemu obraćaju i psuju radi njega.

Ipak, odgovor od snahe je bio samo tri puta ponovljeno sram te bilo.

Nakon toga je objavio još pet fotografija gdje se vidi razgovor između Marijane, Mirsada i Jasmine (Anelove majke) u kojima se vidi niz teških optužbi od strane Marijane na račun Anelovih roditelja.

Uz ove fotografije Mirsad je napisao i duži status koji prenosimo u cijelosti.

“Ovo se desilo kada je otišla u Dubai za Novu godinu da se provodi ostavila Anela i dijete u Englesku. Sve vam govori. Ovo da bi imala priliku sa nama dopisivati se i da nas odstrani od njega. Nema šta nije pisala meni čak Anelovoj majki. Svaku poruku koju mu napišemo, ona mu gleda, njegove poruke sve vidi i briše. Ona fino piše samo kofol, kako smo mi familija dobra.

Mani se tih fora curo draga. Iskoristila si moje dijete da ide protiv mene u sva tri mjeseca. Koliko te znamo nikad nisi sa familijom došla na ručak kod nas niti zvala nasjer ti familiju nisi imala.

Majke kao ti sa plejboj tetovažama noćnim klubovima, juče kad sam objavio za N1 sjetio se majke, tad da dođe i rekao sam majki njegovoj, idi dijete ti je i otišla je jučer što to nije prije zvao da vidi sad gdje je zakuhalo.

Zabranila je Anelu da ima kontakt sa sestrom i djecom. Sve što izjavi, svej e to laž. Slagao reprezentaciju, slagao roditelje. Nema se šta njemu vjerovati, a to sve jer ona mu diriguje. Suzila je sve dok mu dijete nije uvalila.

Sad ide sve preko dijeteta. Brani sa rečenicama moj Isak i bla bla. Pitanje kako može biti njegovo dijete ona u Crnoj Gori, on u Engleskoj. Dva mjeseca nije bila s njim da rodi dva mjeseca ranie. Možda griješim, rekao sam mu de ti provjeri DNK.”



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija