Suprug Kristine iz Modriče priznao ubistvo. Kaže da je sve bilo u samoodbrani

Suprug Kristine iz Modriče priznao ubistvo. Kaže da je sve bilo u samoodbrani


Bivšu misicu Švicarske, porijeklom iz Vrnjaka kod Modriče, suprug je ubio na svirepi način, nakon čega je njeno tijelo raskomadao testerom i baštenskim makazama, a potom njene ostatke izmrvio u blenderu.

Njeno tijelo pronađeno je u februaru u Biningenu, u blizini Bazela u Švajcarskoj.

Suprug Thomas (41) s kojim je imala dvoje djece priznao je ubojstvo, a Savezni vrhovni sud sada je odlučio da ostaje u pritvoru.

Kristininog oca su pozvali iz vrtića kako bi preuzeo unuke. Kada je pozvonio zetu i pitao gdje mu je kćerka, on je mirno rekao da je u vešeraju u podrumu kuće.

Takođe, naš izvor navodi da je Kristinin otac zanijemio od bola, te da su Kristinine kćerke, dodijeljenje tetki na staranje.

Mediji su objavili da je Thomas priznao ubojstvo tijekom rekonstrukcije zločina u martu i tvrdi da je to bilo u samoobrani kad ga je ona napala nožem. Sudska su izvješća otkrila da ju je zadavio, zatim raskomadao tijelo pilom, nožem i vrtnim škarama. Gnjusni čin napravio je u praonici rublja u kući u Baselu gdje su živjeli. Dijelove tijela zatim je samlio ručnim blenderom i otopio u kemijskoj otopini.

Thomas je uhićen dan nakon što je pronađeno Kristinino tijelo, te je isprva rekao istražiteljima da ju je pronašao mrtvu i raskomadao njezino tijelo u panici. Kristina Joksimović okrunjena je za Miss Sjeverozapadne Švicarske, a 2007. bila je finalistica izbora za Miss Švicarske. Potom je vodila vlastitu tvrtku kao trenerica za modnu pistu i bila mentorica manekenki Dominique Rinderknecht na izboru za Miss Universe 2013. godine.

Njihovi prijatelji bili su šokirani nakon ubojstva.

“Meni su se činili kao savršena obitelj”, rekao je jedan od njih te dodao da je par živio u prostranoj kući s fenomenalnim pogledom na Basel. Drugi je pak rekao da im je veza bila mjesecima u krizi, a policija je navodno urgirala zbog nasilja u obitelji.

Istražitelji su rekli da je Thomas, inače poslovni čovjek, pokazao “visoku razinu kriminalne energije” prema Kristini. Naveli su “nedostatak empatije i hladnokrvnosti nakon ubojstva supruge” te njegova nastojanja da zataška njezinu smrt, dodajući da je optuženik imao “sadističko-sociopatske osobine”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija