Muškarac iz Austrije preko Facebook-a prijetio penzioneru: “Doći će ti moj rođak na vrata”

Muškarac iz Austrije preko Facebook-a prijetio penzioneru: “Doći će ti moj rođak na vrata”


Policijskim službenicima PS Kakanj MUP ZDK prijavljene su prijetnje putem društvenih mreža. Naime, muškarac iz Austrije prijetio je poznaniku iz Kaknja piše Crna-Hronika.

U sve je uključen i rođak od Bosanca koji živi i radi u Austriji. Zbog ovog slučaja policijski službenici su posjetili rođaka T.A. iz Kaknja koji je počinio krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”.

O svemu se oglasio i MUP ZDK.

Dana 17.09.2024. godine u 13,40 sati u službene prostorije Policijske stanice Kakanj obratio se M.I. (1958) iz Kaknja i prijavio da su mu upućene prijetnje putem društvene mreže od strane T.Đ. koji živi u Austriji i njegovog bratića T.A. iz Kaknja.

Od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj zaprimljena je usmena prijava na zapisnik zbog osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”.

Dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela nastavili su istražitelji Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog tužitelja.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija