Panteri za CH: Na sreću policija je došla na lice mjesta prije nas i uhapsila nasilnika

Panteri za CH: Na sreću policija je došla na lice mjesta prije nas i uhapsila nasilnika


Nakon što se pojavio uznemirijući video snimak starijeg muškarca koji je mučio nedužnu životinju u Istočnom Sarajevu reagovali su iz Udruženja za zaštitu životinja “Panter” piše Crna-Hronika.

Nasilnik iz Istočnog Sarajeva je koristeći vatreno oružje od sina lovca, prvo upucao nedužnu životinju sa namjerom da joj oduzme život. Potom ga je zavezao za zaprežno vozilo, traktor,  i vozio se po selu.

Riječ je o Aleksandru Matiću. Pas nažalost nije preživio.

Muškarac Aleksandar Matić mučio psa, zavezao ga za traktor: Priveden i zadržan

Na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a RS kao i članovi Pantera.

Organizacija Panter najoštrije osuđuje zločin mučenja psa koji se desio danas, kada je Aleksandar Matić pucao na životinju, a zatim je vezanu za traktor vukao kroz selo.

Zahvaljujemo nadležnim institucijama na brzoj i efikasnoj reakciji te vjerujemo da će odgovorni biti procesuirani u skladu sa zakonom.

Vjerujemo da će pravda biti postignuta kroz pravosudni sistem.

Naš rad i zalaganje za zaštitu životinja se nastavlja i predstoji nam još mnogo posla u osvješćivanju javnosti i sprečavanju ovakvih zločina.

Na njegovu sreću, policija je ovaj put bila brža te su oni došli prvi. Građani prijavljivali sumnjive momke u crnom na svakom koraku Istočnog Sarajeva. Nismo mi ni sumnjivi nit “strašni”.

Naš cilj je samo zaštita životinja i nedužnih građana, djevojaka djece i ostalih – izjavio je predsjednik organizacije Panter Ahmed Džinović za Crnu-Hroniku.

Video pogledajte na njihovom Instagram profilu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija