Sarajlije uplašene: Krenulo klizište iz ViK-a ne odgovaraju na pozive

Sarajlije uplašene: Krenulo klizište iz ViK-a ne odgovaraju na pozive


Građani u Novom Sarajevu uplašeni: Usljed velike količine vode pokrenulo se klizište, iz VIK-a se oglušili!

U ulici Reisa Fehima Spahe 90 koja se nalazi zlu Općini Novo Sarajevo, mještani su ogorčeni neradom i nemarom ViK-a, jer kako navode ogromne količine vode već duže od dva mjeseca izlaze iz šahta i sada već ugrožavaju okolne kuće i ulicu.

Iako su ispoštovali sve forme i obavijesti, sproveli proceduru i obavijestili nadležne, jedino što sr desilo jeste da je predstavnik Vik-a izašao na teren i načionio službenu zabilješku.

U noći sa utorka na srijedu, usljed obiljih padavina i vode koja izlazi iz šahta i cijevi, nažalost, došlo je do pokretanja klizišta.

Među mještanima, kako kažu, zavladala je velika panika, jer u ovom trenutku ugrožena je sigurnost građana, ceste, plinskih i drugih cijevi.

U nedostatku razumijevanja, pravovremene reakcije i rješavanja problema, mještani su prisiljeni da pritisak za sopstvenu sogurnost pokušaju probaći ovim putem, jer sve druge opcije su potrošene.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija