Tuga: Spašavao je brodicu, kći ga izvukla mrtvog

Tuga: Spašavao je brodicu, kći ga izvukla mrtvog


Olujno jugo i nevrijeme u Brodarici kod Šibenika odnijelo je život 66-godišnjaka koji je pokušao privezati brodicu. Zamućen je izvor rijeke Jadro, a u Omišu je došlo do velikog odrona

Olujno jugo koje je povuklo veliku plimu donijelo je velike probleme ljudima u Dalmaciji u nedjelju i odnijelo jedan život.

Naselje Brodarica kod Šibenika poplavilo je more, prodrlo do rive i nekih kuća. Jedan je 66-godišnjak preminuo nakon što se poskliznuo i pao u hladno more pokušavajući privezati brodicu po jakom nevremenu.

Spašavao je brod, bilo je nevrijeme i pao je. Kćer je skočila i izvadila ga je – rekao je očevidac za HRT.

Kako su nam javili iz policije, radi se o nesretnom slučaju. Naime, u nedjelju oko 18.20 dobili su dojavu hitne pomoći iz Šibenika da izađu na intervenciju.

“Radi osiguranja na brodu poskliznuo se i pao u more. Kći ga je izvukla. Reanimacija nije uspjela i konstatirana je smrt”, rekli su nam iz šibenske policije.

POGLEDAJ GALERIJU

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija