Detalji incidenta u tramvaju: Tuklo se više migranata, povrijeđeni ih pokušao razdvojiti

Detalji incidenta u tramvaju: Tuklo se više migranata, povrijeđeni ih pokušao razdvojiti


Sarajevska policija traga za nekoliko migranata nepoznatog identiteta i zemlje porijekla, koji su večeras učestvovali u incidentu u tramvaju prilikom kojeg je hladnim oružjem povrijeđen muškarac, također migrant.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su kazali da je policija na mjestu događaja utvrdila da je u tuči u tramvaju učestvovalo pet ili šest osoba, a da je povrijeđen migrant koji ih je pokušao razdvojiti.

– On je zadobio povredu nanesenu oštrim predmetom u nogu. Vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo prevezen je na KUM KCUS-a na ukazivanje ljekarske pomoći. Zasad ne znamo o kojem stepenu povreda se radi – kazali su nam u sarajevskoj policiji.

Drama u Nedžarićima: Migranti se potukli, treći ih razdvajao pa izboden nožem

Nezvanično, povrede koje je zadobio migrant ne bi trebale biti težeg karaktera.

– Policijski službenici obavili su uviđaj na mjestu događaja, te rade na potpunom rasvjetljavanju i dokumentovanju događaja, kao i pronalasku osoba koje su učestvovale u sukobu – kazao je za Faktor dežurni u Operativnom centru MUP-a KS.

Tramvajski saobraćaj je kratko bio u prekidu, a nakon što je tramvaj u kojem se desio incident pomjeren na okretaljku u Nedžarićima, ponovo se odvija nesmetano, prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija