U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli muž i žena

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli muž i žena


Policija trenutno provodi uviđaj, a cesta je zatvorena

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe dogodila se na cesti između Štefanca i Sv. Križa, kod skretanja za Orehovicu, javlja eMedjimurje.

Kako javljaju hrvatski mediji, u nesreći su učestvovali automobil i kamion, a poginule su dvije osobe iz automobila.

Policija trenutno provodi uviđaj, a cesta je zatvorena.

Nesreća se dogodila se oko 17 sati.

Kako pišu Međimurske novine, poginuli su muškarac i žena, supružnici iz Vularije. Oni su se autom po svemu sudeći vraćali kući iz pravca Male Subotice, te je na raskršću došlo do sudara s teretnim vozilom koje je bilo na glavnoj cesti.

U petak u 17.09 sati na raskrižju državne ceste D-20 i ZC 2022 između Štefanca i Svetog Križa, na skretanju za Orehovicu u Međimurju, u prometnoj nesreći između osobnog automobila marke Hyundai i teretnjaka, poginulo je dvoje ljudi.

Neslužbeno doznajemo da se radi o bračnom paru iz Vularije. Oni su se vraćali kući iz pravca Male Subotice, a na raskrižju su se sudarili s teretnim vozilom. Auto je od siline udarca sletio u jarak kraj ceste.

Poginuli su se nalazili u osobnom automobilu. Cesta je od 17.20 sati zatvorena za sav promet, te je očevid u tijeku, izvjestili su iz PU međimurske.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija