Sastali se Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović

Sastali se Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović


Hrvatska predsjednica u odlasku Kolinda Grabar-Kitarović i novoizabrani predsjednik Zoran Milanović sastali su se danas u poslijepodnevnim satima.

Grabar-Kitarović je primila Milanovića na Pantovčaku, a prilikom susreta se razgovaralo o tranziciji predsjedničke dužnosti – potvrđeno je iz Ureda predsjednice Hrvatske.

Nakon sastanka se na Facebooku se oglasio i Milanović.

– Sastao sam se danas s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović u Uredu PRH, gdje smo održali radni sastanak na kojem smo razgovarali o tranziciji predsjedničke dužnosti – napisao je Milanović na svom Facebook profilu.

https://www.facebook.com/ZoranMilanovic/posts/2453660138232945

Grabar-Kitarović je još u izbornoj noći izjavila da će se sastati s Milanovićem i da će sarađivati u prijenosu vlasti. Predsjednica u odlasku tada je rekla i da će Milanovića uputiti u sve što je radila na Pantovčaku.
Pomirljive tonove jučer je emitirao i izabrani predsjednik, koji je rekao da će dati podršku Grabar-Kitarović odluči li ona, nakon dužnosti predsjednice, nastaviti diplomatsku karijeru.

– Da, hoću. Nije odgovorna ni za kakva krivična djela i bila je predsjednica – rekao je Milanović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija