Foto: ATV
Akcija “Gorila” u Doboju: Policija privela dvije osobe

Akcija “Gorila” u Doboju: Policija privela dvije osobe


Dvije osobe uhapšene su u Doboju u okviru akcije “Gorila”. Policija je oduzela 48,9 grama marihuane i jednu automatsku pušku sa municijom, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Uhapšena je osoba S.G. zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droga, kao i M.S. zbog neovlaštene proizvodnje i prometa droga i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Tokom pretresa više lokacija na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju pronađena su i oduzeta tri paketića sa 48,9 grama marihuane, automatska puška sa okvirom u kojem su se nalazila 24 metka, 30 metaka za automatsku pušku, predmeti koji su namijenjeni za pakovanje droge i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

Akcija hapšenja izvedena je juče u okviru akcije “Plantaža 2024”.

Iz Policijske uprave Doboj podsjećaju da su 30. jula na području grada Doboja pronašli plantažu sa 813 zasađenih stabljika indijske konoplje dužine od 50 do 140 centimetara.

Po kompletiranju predmeta protiv navedenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija