“Ako Bakir izgubi, mrtav je – politički! Ako Bakir pobijedi, mrtvi smo – država!”

“Ako Bakir izgubi, mrtav je – politički! Ako Bakir pobijedi, mrtvi smo – država!”


Stranka demokratske akcije (SDA) svoje predizborno predstavljanje javnosti putem skupova počela je javnim događajem u Živinicama. Tom prilikom, potencijalnim biračima su predstavili kandidate za predstojeće izbore te kandidata za člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

Na sinoćnjem skupu u Živinicama prisustvovalo je nekoliko hiljada građana, koji su imali priliku detaljno se upoznati sa konceptom budućeg djelovanja SDA. Najveću pažnju prisutnih privukao je kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, koji je kazao da ne postoji alternativa sposobna da zamijeni SDA.

Izetbegović na skupu u Živinicama: “Povećat ćemo plate i penzije, slijedi napredak BiH”

Senad Pećanin (dugogodišnji glavni i odgovorni urednik i vlasnik magazina Dani) podijelio je svoje mišljenje zašto ne treba glasati za Bakira Izetbegovića u Centralnom devniku kod Senada Hadžifejzovića koji je već duži niz godina protiv SDA stranke.

Senad Pećanin: “Ako Bakir izgubi, mrtav je – politički! Ako Bakir pobijedi, mrtvi smo – država!”

Pećanin: Ovo je sigurno sudbonosno glasanje za BiH, vjerujte! Dinastija Izetbegović je napravila najjadniju državu u Evropi! Izetbegović i njegovi sljedbenici su na slobodi samo zbog kastriranog pravosuđa! A evo vam i svi aferimi porodice Izetbegović, prvenstveno Bakira Izetbegović: opširnije u videoprilogu!

 

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija