Aktivista Omer Hujdur: Kordić i Marić poslali nalog policijskoj službi da budem priveden i saslušan

Nekadašnji predsjednik Inicijative “Jer nas se tiče”, a danas zastupnik u Skupštini HNK-a najpoznatiji je po istupima u javnosti oko problema deponije Uborak nadomak Mostara.

“Situacija na deponiji je trenutno katastrofalna, odavno upozoravamo na to ali sada je situacija gora nego ikada”, rekao je za Omer Hujdur.

„Iniciativa postoji mnogo prije od osnivanja Naroda i pravde na ovim prostorima. Nikada niti jedna politička organizacija nije ostvarila niti će ostavariti utjecaj na udružejje. Cilj udruženja je zaštita građana od ovakvih političara kao što su njih dvojica, čije su ambicije političke i iznad inetresa građana. Prvi, Kordić, je ostavio doktorski poziv da bi došao na vlast a Marić je bio spreman da pokrade Bošnjački narod da bi se održao na vlasti, što je priznao u kamere. To su dva šupljaka grada Mostara, koji nisu donijeli niti će donijeti, ništa dobro Mostaru“ rekao je Hujdur.

OVAKO RADE KUKAVICE MARIO KORDIĆ I SALEM MARIĆ!!!

Pri dolasku u svoje naselje, sa posla, dočekali su me policijski službenici.
Sa mnom su se vozila djeca iz škole, svratio sam s posla po njih radi lošeg vremena i onda su se malo i prepali policije.

Bilo mi je žao djece, a meni je postalo već svejedno, već sam navikao.
Kukavice Kordić i Marić su poslali nalog policijskoj službi da budem priveden i saslušan.
Ja se nikada kukavica bojao nisam, kako pjesma kaže “Boga se bojim a Kordića i Marića ko dorata svoga”.

Zamislite na šta su spremni ova dva nečovjeka, pokušavaju da naprave zastrašivanje kako bi se odustalo od borbe za osnovna ljudska prava građana grada Mostara.
Jeo sam pa odoh da vidim šta žele da čuju u policijskoj stanici, jer imaju nalog da privedu zastupnika HNK Skupštine Omera Hujdura ako se ne odazove.

JA NISAM BITAN, ALI NE DOZVOLITE DA APSOLUTNU VLAST I SVOJU BAHATOST U OVOM GRADU PROVODE OVA DVA NEČOVJEKA!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79