Aleksandra Pandurević proziva SNSD: Amidžić ipak postupio po Schmidtovom zakonu!

Aleksandra Pandurević, član Predsjedništva SDS-a, istakla je da ministar finansija i trezora Srđan Amidžić sprovodi nametnute odluke Christiana Schmidta, što je jasan pokazatelj da se Schmidtove odluke provode iako iz SNSD-a tvrde suprotno.

“Dok u Banjaluci izvode predstave i obmanjuju narod, SNSD i njihovi funkcioneri u Sarajevu revnosno sprovode nametnute odluke Christiana Schmidta. Ministar finansija i trezora Srđan Amidžić upravo je postupio po Schmidovom nametnutom Zakonu o finansiranju institucija BiH i Centralnoj izbornoj komisiji odobrio 7,4 miliona KM za sprovođenje lokalnih izbora”, istakla je Pandurevićeva.

Ona je naglasila da su time potvrdili da su tvrdnje o Izbornom zakonu Republike Srpske i Republičkoj izbornoj komisiji samo laži.

“Građani Republike Srpske zaslužuju vlast koja neće manipulisati i lagati. Besramno je da svoj narod tako omalovažavaju i potcjenjuju, da misle da će do besvijesti gutati njihove laži i neće gledati postupke”, dodala je Pandurevićeva.

Pandurevićeva je također ukazala na kontradiktornosti u postupcima vlasti, navodeći primjere suprotnih poteza koje izvode u Banjaluci i Sarajevu.

“Najsnažnije se lupaju u patriotska prsa, kada prave lične dilove ispod žita”, istakla je Pandurevićeva, osvrćući se na nedavni slučaj zapošljavanja supruge funkcionera SNSD-a u instituciji.

Ona je poručila da srpski narod zaslužuje odgovornu vlast koja će brinuti o interesima naroda, te naglasila važnost stabilnosti, mira i prosperiteta u Republici Srpskoj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79