Almina Aganović prozvala ministra Adnana Delića: Tražio mi je povrat bespovratnih sredstava

Almina Aganović prozvala ministra Adnana Delića: Tražio mi je povrat bespovratnih sredstava


Vlasnica marketinške agencije “Digital Force Media” Almina Aganović prozvala je na svom Instagramu federalnog ministra rada i socijalne politike Adnan Delić.

Prema riječima mlade poduzetnice, ministar Delić joj je tražio povrat bespovratnih sredstava.

Ona je reagovala na izjavu Delića kako on vjeruje “da ima razloga zašto sam tu gdje jesam i siguran sam da je ovo moja misija koju ću nastojati ispuniti zajedno sa svima koji imaju volje i energije raditi na tome da ovo društvo razvije sistem socijalne zaštite koji će biti dostojan čovjeka i vremena u kojem živimo”, a Aganović je iznijela svoje mišljenje zašto njeni vršnjaci odlaze iz Bosne i Hercegovine.

Delić: Uzori mladima su steroidima nakljukani muškarci s kajlom oko vrata i pištoljem oko pasa

“Što mladi idu iz BiH? Ne mogu od vas lopova da opstanu, samo kradete i lažete, petljate i ništa drugo ne znate da radite. Pogotovo ovaj koji se obraća narodu.

Slobodno mu pošaljite ovo, biće mu drago da vidi šta mislim o njemu dvije godine nakon što je sa mnom gostovao na televiziji i hvalio se uspjehom moje agencije, a onda tražio “bespovratna sredstva” nazad.

Učite iz mojih grešaka i ne prijavljujte se ni na kakve programa za pomoć mladima u BiH. Samo će vam odmoći i opljačkati vas, iz iskusta…”, napisala je Almina Aganović.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija