Amir Pašić Faćo prijavio Benjamina Delalića policiji. Kaže sinoć pucao na njega

Tokom jučerašnjreg dana nepoznata osoba pokušala ga je likvidirati u Sarajevu saznaje Crna-Hronika. Sve se dogodiilo oko 21:30 ispred stambene zgrade u kojoj boravi ovaj nekadašnji kriminalac a sada poznati TikToker.

Kako saznaje portal Crna-Hronika sa 4-5 metaka pokušali su likvidirati Faću u ulici “Paromlinska”. Napadač ili više njih, oštetili su više automobila parkiranih ispred ove stambene zgrade.

“Mislili smo da su petarde”

Na društvenoj mreži TikTok kratko se oglasio Faćo. Postavio je svoju sliku sa pjesmom: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine.

Oglasio se i MUP KS o navedenom događaju.

– Dana 01.01.2024. godine u 21:20 sati od lica P. A., iz Sarajeva, obaviještena je PU Novo Sarajevo, da je lice D.B., iz Sarajeva, sa još dva nepoznata lica u ulici Paromlinska, upotrijebio vatreno oružje pištolj, tom prilikom u njegovom pravcu ispalio od tri do pet metaka.

Na lice mjesta upućeni policijski službenici koji su potvrdili navode prijave te na licu mjesta pronašli tragove od upotrebe vatrenog oružja, te oštećenja nastala na tri vozila, Mercedes, Renault Clio i Citroen, dok povrijeđenih lica nije bilo – navedeno je u saopćenju MUP-a KS

Kako nezvanično saznaje portal Crna-Hronika Amir Pašić Faćo prijavio je policijskim službenicima MUP-a Kantona Sarajevo Benjamina Delalića, sina Ramiza Delalića zvanog Ćelo koji je od ranije poznat policijskim službenicima zbog svojih kriminalnih dijela.

Njih dvojica su bili nerazdvojni, a u posljednje vrijeme su sve više vremena provodili zajedno. Amir Pašić Faćo je bio desna ruka Ramiza Delalića Ćele.

Još uvijek nisu poznati razlozi svađe ove dvojice opasnih momaka sarajevskog asfalta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79