Amira Hamidović tvrdi da ju je Juka pretukao u novogodišnjoj noći zbog prepirke oko parkinga

Amira Hamidović tvrdi da ju je Juka pretukao u novogodišnjoj noći zbog prepirke oko parkinga


Redakciji portala Crna-Hronika javila se Amira Hamidović iz Tuzle koja tvrdi da je pretučena uoči Nove godine zbog bizarnog razloga. Kako nam tvrdi Amira, i nakon nemilih scena fizičkog obračuna njena patnja nastavlja se i na UKC Tuzla gdje je doktori odbijaju zbog rodbinske veze sa mladićem Jukom kojeg je prijavila policiji.

Sve je počelo zbog parkinga u novogodišnjoj noći kada se Amira prvo verbalno a onda i fizički obračunala sa Jusufovom suprugom.

“Gubim svijest i sjećam se samo policije”

Želim javno da se obratim gospodinu Jusufu A. zvanom Juka koji me je pretukao u novogodišnjoj noći nakon ženske prepirke i čapanja. Nakon što me udario iz sve snage nogom u glavu, pala sam i udarila glavom od beton i izgubila svijest a on je pobjegao jer se uplašio da sam mrtva.

Bila je prepirka između mene i njegove supruge radi obične gluposti oko parkinga. Da bi se nas dvije tu malo poriječkale, on se zaletio i oborio me na pod. Kad sam krenula ustati, on me je udario nogom u glavu. Od tada gubim svijest i sjećam se samo policije. On je pobjegao kao i ona, ali su nju uhvatili. Sve je priznala”

Odmah sam otišla u bolnicu gdje mi nisu pružili adekvatnu pomoć jer je njegova mama gospođa Indira A. utjecajna na Gradini i nalaz na kojem piše “Hitan operativni zahvat” , isti mi je odbijen!!!”

Ovim putem želim da javnost upozorim na KORUPCIJU i sva prikrivanja ovakvih događaja na UKC TUZLA i na gospođu Indiru kao i njenog sina Juku….. a Vama da poručim da se vidimo na sudu, ja ne mogu da jedem, gutam, vilica mi je napukla, glava me boli a ima i doktora koji će me primiti i pregledat me…

Ja vjerujem da oni žele da sve zataškaju jer mene još uvijek policija ne zove na davanje izjave, al ja neću odustat. Borit ću se svim silama i snagama da odgovara svako ko je u to uključen i ko doprinosi i sladi se nad tuđom mukom misleći da ako ima zaštitu majke koja je “neko i nešto”da će proći nekažnjeno.. E pa neće! – poručila je Amira Hamidović za portal Crna-Hronika

 

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija